آموزشی, تجهیزات, قهوه ساز

موکوپات ، ابزاری متفاوت برای تهیه قهوه در خانه

قهوه اسپرسو برمو

موکوپات چیست؟

یکی از ابزار های خونگی که در تهیه قهوه اسپرسو از آن استفاده می کنند، موکوپات می باشد. اما اسپرسویی که با این دستگاه آماده می شود، تفاوت بسیار زیادی با اسپرسویی است که با کمک دستگاه اسپرسو ساز آماده می شود. در کشور های مختلف این دستگاه در بین افراد روزانه استفاده می شود.

این دستگاه در سال 1993 توسط فردی به نام آقای آلفونسو بیالتی به عنوان اولین اسپرسوساز اجاقی به ثبت رسیده است. با کمک موکوپات می توانید در کمترین زمان ممکن قهوه اسپرسو خود را آماده کنید. اکنون در کشور های اروپایی همچون پرتقال، ایتالیا، اسپانیا و آمریکا استفاده از این دستگاه بسیار رواج داشته به طوری که در هر خانه می توان آن را پیدا کرد.

موکوپات دستگاهی است همچون اسپرسوساز هایی که بر روی گاز قرار می گیرند. عملکرد این دستگاه نیز همانند اسپرسو ساز های برقی بوده و به گونه ای است که عمل عصاره گیری قهوه را با فشار زیاد آب انجام می دهد. یکی از بهترین مارک های این دستگاه، مارک بیالتی می باشد که از برند های معروف نیز محسوب می شود.

بخش های اصلی تشکیل دهنده موکوپات

دستگاه قهوه ساز موکوپات به طور کلی دارای سه بخش است که یک بخش آن برای آب، یک بخش آن برای پودر قهوه و بخش سوم آن برای قهوه اسپرسو می باشد.

انواع موکوپات ها

تنوع در شکل و اندازه موکوپات ها بسیار زیاد است و هر فردی با توجه به سلیقه خود می تواند قهوه ساز مورد نظر خودش را تهیه کند.

انواع موکوپات ها

از نظر اندازه: این دستگاه قهوه ساز دارای فنجان هایی با اندازه های متفاوتی همچون 1،2،3،4،6،9،12،14،18 می باشد.

از نظر جنس: جنس موکوپات ها از آلیاژ، آلومینیوم، استیل و چدنی می باشند. در برخی از کارخانه ها نیز این ایده را ارائه داده اند و می توانند با ترکیب استیل و آلومینیوم یا استیل و سرامیک و… دیگر ترکیب ها استفاده کنند. همچنین از نوع کارکرد نیز این قهوه ساز ها به موکوپات رو گازی، و موکاپات اینداکشن و موکاپات های برقی ساخته می شوند. همچنین این دستگاه ها دارای رنگ های متفاوت و مختلفی ساخته شده اند و می توانند در برابر حرارت بسیار مقاوم عمل کنند.

تهیه اسپرسو با کمک این دستگاه

تهیه اسپرسو با موکوپات

تهیه اسپرسو با موکوپات با روش متفاوتی انجام می شود. ابتدا دانه های قهوه را آسیاب کرده و آن را در مخزن پایینی قهوه ساز بریزید. سپس سبد قهوه ساز را بر روی مخزن حاوی پودر قهوه قرار داده و دیگر بخش های موکوپات را به آن متصل کنید. مخزن بالایی را به درستی بر روی مخزن پایینی قرار دهید تا به طور کامل آب بندی شود. موکوپات را بر روی حرارت قرار داده و منتظر بمانید تا آب داخل قهوه ساز به جوش آید. در نهایت در زمانی آب به جوش می آید، آب با فشار زیاد از میان قهوه عبور کرده و قهوه را دم می کند.

نوشته ها مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *